Aloha People

count web traffic

Followers

Monday, September 07, 2009

celebration ;)


credit to sina :)

syg, thnx for everything ! thnx sgt sgt. i appreciate single thing u did for me && thnx for the bear :) i da ade teman tdo. yeayy ! ehehe~ sorry susahkan u je ke hulur ke hilir. beli i mcm2. u da spend a bit of ur time pon i da suke sgt sgt ;) thnx again dear !

this year's birthday celebration is a very special becoz i share with my adek. her b'day is on 2nd n mine is on 4th. ( pokai u tiap2 tahun yangg.ahaha ;pp ) so ktorg juz bukak puasa dan dlm masa yg sama, celebrate besday same2 la. i'm a bit surprise! becoz he came to me with his hands carrying a big bunch of thing. 2 kotak besar. naseb baik muat 1 plastik.huhu.kesian u ! rupa2nye die bagi b'day present. sgt sgt suke oke ;) n lagi satu kotak ialah cupcakes written: happy birthday to zara n fiffy. waaahhh, lagi la melopong mulut saya ! ahaha. (nak nanges, tp kat sogo ramai org, air mata malu nak kuar ! ;pp ) korang tak caya, tgkla pic ni..

ilysm.

nampak kan? cun && sedap ! ehehe~ ape lagi, melantak la sama2 after berbuka tuh. time die bwk plastik beg ni, die jadi centre of attention ! wahhh, smue tegor cupcake chantek ! ahaha. pdn muke u, kan da segan ;pp so korang dpt bayangkan tak perasaan aku time tu? best sgt sgt. ni lepas ni tah bler dpt jumpe. time raya jela kott. always miss him *sigh







bufdeigurl//


2 comments:

  1. zara kena pkai topeng la...huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. pakai topeng? nnt jadik mask rider. tanaklah. ehehe ;pp

    ReplyDelete